El Baix Llobregat, protagonista en el Dia de la Protecció Civil 2023

L’AVPC de Santa Coloma de Cervelló i l’AVPC d’Abrera van rebre un reconeixement així com el Servei de Protecció Civil de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i Ángel Simón

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, va presidir la celebració del Dia de la Protecció Civil de Catalunya 2023, a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC). A l’acte també hi van participar unes 400 persones, entre personal tècnic de la Direcció General de Protecció Civil (DGPC) i d’ajuntaments, alcaldes i alcaldesses, voluntariat de protecció civil, representants dels serveis d’emergència i de seguretat i d’organitzacions col·laboradores en l’àmbit de la protecció civil. La celebració del Dia de la Protecció Civil de Catalunya va sorgir amb la voluntat d’esdevenir un punt de trobada i de reconeixement per a totes les persones i organitzacions que treballen per millorar la gestió de les emergències tot reduint l’impacte d’aquestes a la societat.

abrera protec

El Bix Llobregat va tenir un protagonisme especial amb diversos reconeixements. En primer lloc, es van lliurar els set diplomes a noves Associacions de Voluntariat de Protecció Civil (AVPC) registrades el 2022 on cal destacar el que va recollir AVPC de Santa Coloma de Cervelló. Seguidament, es van entregar les deu felicitacions a les AVPC que han complert deu anys com l’AVPC d’Abrera.

santboi protec

També es va fer entrega de les mencions al personal tècnic que va participar i col·laborar en emergències durant l’any 2022:. Va ser distingit el Servei de Protecció Civil de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat per l’actuació i la coordinació amb la Direcció General de Protecció Civil en l’accident ferroviari ocorregut en aquesta població el maig del 2022.

angelsimon

A continuació s’han lliurat medalles per a la col·laboració i contribució a la protecció civil a Ángel Simón, per la tasca desenvolupada en matèria de protecció civil durant la seva carrera professional a l’Ajuntament del Prat de Llobregat des de l’any 1990 i la seva constant col·laboració amb la Direcció General de Protecció Civil en especial en planificació i simulacres de risc químic i risc aeroportuari.

 

Redacció / Fotos: Protecció Civil

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
199

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix