El Baix Llobregat ofereix descomptes i promocions en els atractius turístics

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ofereix descomptes i promocions en els seus principals atractius turístics, com la Colònia Güell i la Cripta Gaudí, les obres de Jujol a Sant Joan Despí o el Parc Arqueològic de les Mines de Gavà.

Amb la intenció de divulgar, dins i fora de la comarca, les joies arquitectòniques i patrimonials del territori, la iniciativa ofereix noves promocions i un nou recurs per descobrir, l’Itinerari Jujol a Sant Joan Despí.

Des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, han informat que les famílies interessades ja poden sol·licitar el cupó 2013 per a visitar els principals recursos turístics de la comarca.

Els descomptes, que es poden descarregar directament des de la pàgina web o bé demanar per correu postal, són diferents i varien en funció de l'oferta.

Així, al Museu Agbar, radicat a Cornellà de Llobregat, es pot obtenir una entrada gratuïta per a l'exposició permanent del museu, més un 50% de descompte en una activitat familiar de cap de setmana.

De la seva banda, al Canal Olímpic de Catalunya, ubicat a Castelldefels, el cupó consisteix en una entrada gratuïta per a tota la família, que en el lloguer d’una barca de passeig obtindrà un 60% de descompte.

Catalunya en Miniatura aporta una entrada infantil gratuïta per la compra d'una d'adult al circuit de les maquetes, han informat les mateixes fonts del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Integren la iniciativa la Colònia Güell-Cripta de Gaudí, el Canal Olímpic de Catalunya, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Museu de Sant Boi, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, les Coves del Salnitre de Collbató, Catalunya en Miniatura, els Museus d’Esplugues i el Museu Agbar de les Aigües.

Més informació i descàrrega de cupons a www.turismebaixllobregat.com/cupons

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix