Més de 7.100 persones van visitar l'aeroport durant el 2012

La iniciativa té com a objectiu apropar el món de l'aviació a la societat i familiaritzar-la amb el transport aeri i la seva gestió.

Estudiants, universitaris i representants de diferents institucions nacionals i internacionals han participat en aquest programa de visites per conèixer de primera mà les seves instal·lacions i el seu funcionament intern.

En total s'han organitzat 305 visites. D’aquestes, 253 han estat d'escolars (6.378 visitants), 10 d'universitaris (200 visitants) i 42 de diferents institucions (533 visitants).

El mes d'octubre va ser el període amb més activitat en aquest àmbit amb 49 grups, el que va suposar un total de 1.127 persones.

Delegacions

Delegacions d'aeroports com Tòquio, Kuwait o Mèxic han visitat l'aeroport català per prendre’l com a exemple, han destacat des d’Aena.

L’experiència de conèixer l’interior d’una instal·lació d’aquestes característiques és el que més sedueix el públic. Veure de prop el funcionament del SATE (Sistema Automatitzat de Tractament d’Equipatges) o el CGA (Centre de Gestió Aeroportuària) són oportunitats que els visitants valoren de forma positiva.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix