La BaixCicletada arriba a la vintena edició

La passejada popular en bicicleta se celebrarà l’1 d’octubre on participen onze municipis de la comarca i L’Hospitalet

El pròxim diumenge 1 d’octubre se celebrarà la vintena edició de la BaixCicletada. Una passejada popular en bicicleta amb diversos punts de sortida, que finalitzarà el seu recorregut al parc de Torreblanca, al terme municipal de Sant Joan Despí. Un dia pensat perquè les famílies i les amants de les bicicletes prenguin els carrers del Baix Llobregat.

BaixCicletada 13 scaled

La sortida es farà des de cinc punts i horaris diferents: a Castelldefels (plaça de Colom, costat C-245, 9.15 h), L'Hospitalet (parc de la Marquesa, 10 h); Sant Vicenç dels Horts (plaça de la Vila Vella, 10 h); Santa Coloma de Cervelló (pista del parc de Can Lluc, 10.10 h); i Sant Boi de Llobregat (plaça de Catalunya, 10.30 h).

captura de pantalla 2023 08 23 a les 11.22.41

Enguany un total de dotze municipis del Baix Llobregat (Esplugues, Cornellà, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Feliu, Sant Boi, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cevelló, Viladecans, Gavà i Castelldefels) i L’Hospitalet prendran part. Les preinscripcions es poden fer a la web de la Baixcicletada o presencialment mitja hora abans.

La BaixCicletada forma part de les activitats programades per a la Setmana Europea de la Mobilitat.

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues-BaixCicletada          

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix