Olesa de Montserrat demana potenciar la seva mobilitat

El delegat del Govern de la Generalitat de Barcelona, Joan Borràs es va reunir amb l'alcalde, Jordi Parent

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, va visitar Olesa de Montserrat, el dilluns 18 de setembre. Borràs es va reunir amb l'alcalde olesà, Jordi Parent, i amb diversos regidors del Govern municipal i va signar el llibre d'honor de l'Ajuntament i va visitar l'Associació Santa Oliva per a la inclusió.

F6UJildWkAAniU6

La reunió entre Borràs i Parent es va centrar en qüestions relacionades amb la mobilitat, les infraestructures, l'atenció domiciliària i les escoles bressol municipals. El delegat de la Generalitat i l'alcalde d'Olesa de Montserrat van coincidir en valorar la trobada com a "profitosa". "Les visites des de la delegació als ajuntaments i municipis ens enriqueixen i ens permeten conèixer les problemàtiques del territori", va assenyalar el delegat Joan Borràs, qui va afegir que és una eina "molt útil per al govern perquè permet fer actuacions més àmplies per resoldre problemes que coincideixen en diversos municipis".

photo 2023 09 18 13 54 33 4

Mobilitat i finançament

En l'àmbit de la mobilitat, l'Ajuntament olesà demana millores en diferents vies de connexió dels polígons industrials i d'entrada al municipi. A banda d'impactar sobre el trànsit, el consistori destaca l'objectiu de voler atraure empreses que s'instal·lin al municipi. La principal preocupació va ser l'execució del projecte executiu de connexió entre la C55 i la B40.

L'alcalde també va posar sobre la taula les dificultats per cobrir econòmicament serveis com el Servei d'Atenció Domiciliària (SAD), les escoles bressol municipals i el canvi de model de recollida de residus, per adaptar-se a la normativa europea. El delegat va recollir les inquietuds del consistori per traslladar-les als departaments corresponents i traslladar solucions a les seves peticions.

Transport adaptat

Durant la seva visita a Olesa de Montserrat, Borràs va conèixer de primera mà la tasca social de l'Associació Santa Oliva per la inclusió. L'entitat es dedica a l'atenció integral de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de serveis de lleure, formació, integració, psicologia, suport a la família i transport adaptat. Precisament, l'associació i l'Ajuntament treballen conjuntament en un projecte perquè les persones usuàries de l'associació puguin fer servir el transport públic ordinari en el seu dia a dia. La proposta compta amb el vistiplau de tots els organismes implicats i el delegat es va comprometre a traslladar la petició al departament corresponent.

Redacció / Fotos: Generalitat-Aj. Olesa

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix