Arriba la Fira de La Candelera més ecològica

El certamen, que manté el seu caràcter popular i els seus orígens històrics, ofereix enguany la primera edició de la Fira de la Natura, la seva particular aposta per la sostenibilitat i l’ecologisme.

La Denominació d’Origen Empordà és la convidada de la 33a Fira de Vins i no faltarà la Fira de Planter, d’Alimentació, Industrial i un ampli ventall d’activitats per als més petits, han informat fonts municipals.

L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, ha destacat la “bona salut” de la Fira, tal com demostren les dades de contractació d’expositors, gairebé 800.

Paz ha indicat que “cal enviar missatges de confiança en les nostres potencialitats i en la capacitat dels municipis, i també cal canviar el cercle viciós de l’austeritat indiscriminada pel cercle de la inversió, ja que en el cas de la Fira reverteix en benefici de tota la vila i del país”.

Per primer cop, l’Ajuntament durà a terme un estudi per conèixer l’impacte econòmic real de la Fira de la Candelera.

Entre les activitats paral·leles destaca l’exposició La riuada i la nevada de 1962. Quan el temps escriu els records, que es podrà veure a la sala d’exposicions de Ca n’Ametller del 26 de gener fins al dia 17 de març, així com l’obra teatral “L’Auca del Sr. Esteve”, a càrrec de Impuls, els dies 2 i 3 de febrer al Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix