L’associació veïnal Vaivé fomenta els jocs al carrer entre els infants

‘Juguem al carrer’ és una acció que vol fer visible la necessitat de revalorar aquests espais públics com a eixos clau de la vida a la ciutat

El pròxim diumenge 28 de maig, l’associació veïnal Vaivé organitzarà  ‘Juguem al carrer’. Una activitat que té per objectiu fomentar els carrers com a espais públics clau per a la trobada, la socialització i la recuperació de la convivència al barri a través de la promoció del joc dels infants. L’acció es durà a terme al carrer de les Creus (entre Eugeni d’Ors i Pere Àlvarez), que d’11 a 13 hores serà d’ús exclusiu per a vianants.

Captura de pantalla 2023 05 22 a las 20.50.27

Per a Albert Moya, president de Vaivé, els carrers són els eixos que vertebren la vida dels barris i les ciutats. Per això, des dels inicis de la nostra activitat, estem reclamant mesures per combatre l’incivisme i per fer un manteniment més eficient d’aquests espais, per garantir que siguin realment adequats i amables per a tothom. Volem un model de ciutat sostenible, inclusiu i respectuós amb les persones. Per això creiem que l’impuls d’activitats que naturalitzin, pacifiquin i facin més segurs els carrers del barri és fonamental, i fer-ho convidant els infants a sortir-hi a jugar, és una de les millors maneres de contribuir-hi”.

Nascuda fa poc més d’un any al districte Centre de Sant Feliu, l’associació veïnal Vaivé treballa activament per defensar i protegir els interessos del veïnat dels diversos barris de la zona, així com millorar-ne la qualitat de vida. En aquest sentit, amb l’acció ‘Juguem al carrer’, l’entitat vol potenciar la vida als carrers com a espais prioritaris per a les persones, que contribueixen a la cohesió social i el benestar dels veïns i veïnes.

fdsfds / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix