La circulació habitual de trens en l’R2 Sud es restablirà aquest dissabte

Així ho ha fet saber Adif als seus treballadors a través de la Subdirecció de Circulació Nord

La circulació habitual de trens de l’R2 Sud es restablirà aquest dissabte 20 de maig, segons Adif. Així ho ha fet saber l’empresa als seus treballadors després de vint dies amb afectacions que han incidit directament a milers d’usuaris. L’avís, signat per la Subdirecció de Circulació Nord, té com a objectiu informar de la restitució de les instal·lacions de seguretat de l’estació de Gavà i del Bloqueix Automàtic Banalitzat (BAB) “entre les estacions de Castelldefels i El Prat de Llobregat”  i en data del pròxim dissabte, segons Europa Press.

780 0008 6197341 ddb3ea5cdd0c639c52a692cf70ae38f9ver3

Cal recordar que la circulació per l’R2 Sud va quedar interrompuda el passat 1 de maig, quan la catenària de la via 3 de l’estació de Gavà es va trencar i va caure sobre un senyal de seguretat, el que va provocar que es cremés tot el sistema. Aquest incident va obligar a utilitzar el bloqueig telefònic i a reduir el pas de trens, primer amb dos combois per hora i sentit i, des del 5 de maig, amb tres per hora i sentit.

rodalies gava

En un primer moment, el Govern espanyol va pronosticar que es necessitarien entre tres i quatre setmanes per poder reparar les instal·lacions danyades. Tanmateix, la ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, la gavanenca Raquel Sánchez, va explicar la setmana passada que les previsions passaven per recuperar la circulació el pròxim diumenge “com a molt tard”. Així, els milers usuaris i usuàries de la línia ja podran usar el transport de tren amb normalitat, si finalment es compleixen les prediccions. 

Redacció / Fotos: Juanma Ramos-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix