El nou CAP del Papiol començarà l’activitat el 10 de maig

Disposa de cinc consultes, a més d'una sala per a extraccions i una àmplia aula d'educació sanitària per realitzar-hi activitats grupals

El nou consultori local del Papiol entrarà en funcionament el pròxim dimecres 10 de maig, després que hagin finalitzat les obres de construcció i els treballs d'equipament del centre. A partir d'aquest dia, les antigues instal·lacions situades als baixos de l'Ajuntament romandran tancades i tota l'activitat es desenvoluparà al nou edifici.

noucap papiol 1

El consultori, que està gestionat per l'equip d'atenció primària Molins de Rei, es troba en un edifici de nova construcció situat a la Rambla de Catalunya, 20-26, en una nova plaça davant del Museu del Papiol. L'edifici s'ha construït en un terreny cedit pel consistori, compta amb 700 m² de superfície distribuïda en dues plantes i destaca pels seus espais amplis, lluminosos i confortables. Disposa de cinc consultes, a més d'una sala per a extraccions i una àmplia aula d'educació sanitària per realitzar-hi activitats grupals. També hi ha una àrea destinada a personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que hi tindrà una base.

noucappapiol 2

L'equip de professionals continuarà oferint, com fins ara, els serveis de medicina i infermeria familiar i comunitària; extraccions; atenció a la salut sexual i reproductiva; i treball social. El consultori també mantindrà el mateix horari: els dilluns, dimarts i dijous de 8h a 20h, i els dimecres i divendres de 8h a 15h.

Les obres del centre van començar l'any 2021 i han suposat una inversió de 2,3 milions d'euros per part del Departament de Salut.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix