Cornellà acull la tradicional Fira Infantil de Nadal

Després de visites concertades d’escoles, serà dissabte 22 quan la fira obrirà per a tothom fins al 31 de desembre. Quina és l’oferta? Un gran saló lúdic i educatiu amb 8.300 metres quadrats de superfície i amb un munt de propostes culturals, esportives i d'esbarjo. Una combinació entre entreteniment i esbarjo amb tallers de manualitats, divulgacions de valors culturals, ambientals i solidaris i actuacions en viu. Hi ha activitats per a totes les edats entre els 2 i els 12 anys.

La Fira Infantil de Nadal obrirà tots els dies entre les 11 hores i les 20 hores, a excepció dels dies 24 i 31 que es tancarà a les 18 hores. Els dies 25 i 26 de desembre la Fira estarà tancada.

D’altra banda, els organitzadors han tornat a establir l’entrada per unitat familiar. Així, un un nucli familiar amb un nen pagarà set euros per dia, una família amb dos nens pagarà 12 euros i una unitat familiar amb tres nens haurà d’abonar 15 euros.

El racó dels més petits els convidarà a gaudir dels jocs simbòlics, de les disfresses i amb atraccions típiques de fira com el cavallet Disney i autos de xoc. També es podrà saltar als llits elàstics i amb als castells inflables, entre moltes altres activitats.

Esports

Molts dels nens que visiten la fira cada any senten devoció per les manualitats, un dels espais que a cada edició susciten més expectació. Enguany els nens i nenes també podran deixar volar la imaginació.

La Fira Infantil de Nadal ofereix la possibilitat de participar en tallers que fan servir materials reciclats com els tallers de fauna i flora, confecció de flors de paper, màscares d’animals autòctons del Delta del Llobregat, etc.

Durant aquests dies es podran practicar en el saló bàsquet, futbol sala, tennis taula, circuit de patinets i mini tennis. L’objectiu es donar preferència a la pràctica d’esports en equip. Així ,els monitors del grup de Voluntaris de Cornellà s’encarregaran d’organitzar petits campionats oberts a la participació de tots els nens i nenes.

R. | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix