En marxa el catàleg de la Pagesia de Muntanyes del Baix

És una eina per dinamitzar l'activitat agroalimentària i forestal de la nostra comarca

El Consell Comarcal, en el marc del projecte de les Muntanyes del Baix, promou la iniciativa del cens de Productor/es i elaborador/es de les Muntanyes del Baix. Aquest catàleg és una eina impulsada pel Consell Comarcal, en col·laboració amb els setze ajuntaments que formen part del projecte, per dinamitzar l'activitat agroalimentària i forestal en el Baix Llobregat.

inperfecto Sandra y Jose Arrels

El cens és una eina per fer visible la feina que fan les persones que treballen al sector agroalimentari de les Muntanyes del Baix, i per facilitar els contactes a tothom que vulgui comprar els productes que s'ofereixen al cens.

Es pot accedir a l'eina al web del Consell Comarcal, a l'espai de Muntanyes del Baix, pagesia. Aquest cens és projecte viu i obert per a tots/es els productors/es i elaboradors/es de les Muntanyes del Baix. Per a més informació o per formar part del cens, us podeu adreçar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

foto general 2

Les Muntanyes del Baix és un projecte en el qual 16 municipis del Baix Llobregat i el Consell Comarcal es coordinen i comparteixen estratègia i accions per la gestió de l’espai agroforestal d’aquest territori. Els municipis que l'integren són Begues, Castellví de Rosanes, Cervelló, Corbera de Llobregat, Gavà, La Palma de Cervelló, Martorell, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat, Vallirana i Viladecans.

Redacció / Fotos: CCBLL



 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
140

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix