Injecten més diners per fer el parc d’El Llerdoner a Vallirana

L’Ajuntament ha incrementat el pressupost en 60.000 €, sent en total de 246.642,83 € IVA inclòs

La Junta de Govern Local de Vallirana va aprovar els tràmits necessaris per a l'obertura d'una nova licitació de les obres del nou parc d’El Lledoner, després que l'anterior va quedar deserta. En aquesta ocasió, el pressupost s'ha incrementat en 60.000 euros als 187.000 € que ja havien consignat, sent ara de 246.642,83 € IVA inclòs. itinerari per a vianants. L'objectiu del consistori és que aquest parc sigui una realitat com més aviat possible.

PARC LLEDONER 4 Photo

El parc s'ubicarà a l'avinguda del Pont del Lledoner, amb una superfície estimada d'uns 2.000 m² distribuïts de manera longitudinal paral·lela a l'avinguda i seguint la seva forma de passeig natural aprofitant el valor paisatgístic actual.

PARC LLEDONER 7 Photo

Tindrà una zona de jocs infantils i tobogans de diferents dimensions i formes; zona de pícnic, zona lliure de superfície verda i vegetació, zona d'activitats sobre paviment de graves i un itinerari per a vianants.

Redacció / Fotos: Aj. Vallirana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix