El conseller d’Interior visita Sant Andreu per parlar de seguretat

El grup municipal Fem Sant Andreu li va traslladar les inquietuds i la sensació generalitzada d’inseguretat que tenen els veïns i veïnes del municipi

La formació municipalista FEM Sant Andreu es va reunir ahir dimecres 22 de febrer amb el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, per tal de traslladar-li les inquietuds i la sensació generalitzada d'inseguretat que tenen els veïns i veïnes de Sant Andreu de la Barca.

photo 2023 02 23 19 42 03

ndp ch interior

En aquest sentit, el conseller va assegurar que el seu departament continuarà incrementant la plantilla del cos dels Mossos d’Esquadra fins arribar als 22.000 efectius a tot el territori. D’altra banda, va puntualitzar que la presència de policia al carrer pot ajudar a reduir aquesta sensació d’inseguretat, però que existeixen altres mecanismes i polítiques per a millorar-la. En paraules del conseller Elena: ”les polítiques de manteniment, la neteja i la cura de la ciutat, té molt a veure amb una cosa que és molt rellevant per a la vida dels veïns i veïnes , que es la percepció de seguretat.”

photo 2023 02 23 19 42 02

Després de la reunió de feina, el conseller Elena acompanyat de l’alcaldable per Fem Sant Andreu, Marc Giribet, així com la resta de regidores i regidors del grup municipal, van fer una volta per alguns dels barris del municipi baixllobregatí, conversant amb alguns establiments comercials, i per acabar hi va haver una trobada entre les entitats i associacions de veïns del Sant Andreu de la Barca, on van traslladar de primera mà les seves inquietuds al conseller Elena i al grup municipal de Fem Sant Andreu.

0913d353 bd55 4f43 84b8 7932ab274c1b

Sense l’alcaldessa

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, l’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, no va considerar oportú posar a la seva agenda la visita del conseller d’Interior i, per tant, ni el va rebre ni es va trobar amb ell. Segons va manifestar a Ràdio Sant Andreu “com a alcaldessa i com Ajuntament no vam rebre cap informació sobre la visita i, en conseqüència, entenc que el conseller ha vingut a donar suport a una formació política en una campanya electoral que FEM Sant Andreu ha iniciat. Penso que caldria haver-la fet formalment i per escrit”, explica.

Ana Alba alcaldessa gener 2023

La nostra publicació es va posar en contacte amb grup municipal FEM Sant Andreu i van confirmar la notificació que li va traslladar al Departament de Premsa de l’Ajuntament (també als diferents mitjans de comunicació) amb temps suficient per planificar les agendes. Així doncs, es va perdre una bona oportunitat per parlar sobre la problemàtica dels Mossos d’Esquadra a Sant Andreu de la Barca i per tractar de temes de seguretat ciutadana amb el seu màxim responsable.  

Redacció / Fotos: FSA-RSAB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix