Polèmica a Castelldefels per la renovació dels quioscos

El rebuig dels quiosquers no s’ha fet esperar, i ja han recollit unes 6.500 signatures de ciutadans contraris a la decisió presa per l’Ajuntament, que els obliga a instal·lar un nou model després de 15 anys utilitzant el mateix, segons font municipals, “per tal de millorar l’estètica i la qualitat de la via pública de la ciutat”.

La mesura ha estat criticada des de l’oposició al govern municipal (PP, CIU i AVVIC). Així, el PSC considera que “la imatge de la ciutat no pot significar que aquests serveis públics deixin de ser viables” econòmicament. “No ens podem permetre a Castelldefels que s’acabi perdent aquest servei”, ha dit el portaveu socialista, Joan Sau.

Moratòria i nous models

Davant aquesta situació, l'Ajuntament, “en la seva voluntat de no aguditzar la crisi sobre aquest sector”, ha proposat establir una moratòria per al canvi de mòduls fins, com a mínim, el primer trimestre de 2016.

A més, el Consistori ha convidat al sector a que proposin "altres tipus de mòduls més econòmics" que puguin ser més viables en l'actual conjuntura econòmica.

De la mateixa manera, la voluntat inicial de traslladar alguns dels quioscos del seu actual emplaçament també patirà una moratòria fins al primer trimestre del 2016.

H. M. | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix