Sant Feliu de Llobregat celebra el Dia Escolar de la No Violència i la Pau

Enguany es va arribar a la divuitena edició i es va celebrar a la plaça de la Vila

L’Associació Calaix de Sastre va tornar a organitzar les activitats a Sant Feliu de Llobregat de la jornada DENIP, el Dia Escolar de la No Violència i La Pau, que va fer el passat dilluns 30 de gener. Enguany es va arribar a la divuitena edició i es va celebrar a la plaça de la Vila. 

pau 2

Durant la jornada es va organitzar diverses activitats com a un taller de goma EVA amb QuKades, i un espectacle per la Pau amb contes per la pau amb Clara Gavaldà així com un espectacle de llum música i dansa a càrrec de Samarkand Tribal. Es va acabar la celebració cantant la cançó “Trista”.

pau 1

20230130 182035

Història de la cançó

"Trista" és l'himne oficial per la Pau de les escoles associades a la UNESCO i amb lletra escrita fa vint-i-nou anys (1994) per Lourdes Borrell, directora de l'Aula de Música i Teatre, l'única escola de Sant Feliu associada a aquest organisme internacional.

20230130 181625

pau 3

El Dia Escolar de la No Violència i la Pau, DENIP, és un acte simbòlic que se celebra a tots els centres escolars del món des de fa cinquanta-sis anys amb l'objectiu d'establir un dia per estimular la pau i la pràctica d'accions no violentes a les escoles. Aquesta acció coincideix amb la mort del líder pacifista hindú Mahatma Gandhi.

Redacció / Fotos: Associació Calaix de Sastre

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix