Més de 13.500 persones passen per la Fira Infantil de Nadal

Un any més, el saló nadalenc de Cornellà es va convertir en referent entre les moltes activitats destinades a nens i nenes organitzades aquests dies a l’àrea metropolitana

Ahir va tancar les portes la vint-i-novena Fira Infantil de Nadal. El Parc Esportiu Llobregat ha estat escenari del saló nadalenc durant vuit dies per on han passat més de 13.500 persones, en la seva majoria nens i nenes d’entre 3 i 12 anys, ja que l’oferta estava pensada per aquesta franja d’edat. Han sigut uns dies intensos plens de màgia i il·lusió on els més petits de la casa han gaudit d’una àmplia oferta d’activitats: castells inflables pels més moguts, jocs de taula pels que prefereixen una mica més de calma, karaoke pels petits artistes, tallers de tota mena pels més creatius, racons de joc simbòlic i ludoteca pels més petitons...

UnitatCanina

El circuit organitzat per la Guàrdia Urbana de Cornellà ha sigut un dels punts més aclamats pel petit públic. Els agents han muntat tot un recorregut que els menuts han recorregut en patinets per aprendre les mesures bàsiques de seguretat vial i les dotze normes principals de circulació de Vehicles de Mobilitat Personal (VMP). Però sens dubte, l’estrella més esperada és la participació d’en Tro en el saló i dels seus companys de la Unitat Canina. Grans i petits han gaudit i participat de les exhibicions programades on s’ha pogut conèixer com treballen aquests gossos policia i quines són les claus dels ensinistraments que reben.

F.Infantil 11

Pel que fa a les activitats, els castells inflables tornen a ser l’activitat estrella de la Fira Infantil de Nadal, juntament amb el llit elàstic. També han captivat l’atenció dels més ‘peques’ el taller de maquillatge, la zona de la Ludoteca i l’espai Cornellà en Miniatura. Per últim, els més atrevits han delectat al públic amb les seves interpretacions i dotes musicals en el racó del Karaoke.

Fira Infantil 18

Quan el perfil del visitant, la franja d’edat majoritària ha sigut menors d’entre 5 i 10 anys que, d’altra banda, són els que més han gaudit de la zona estrella coronada pels castells inflables. Els més petits ha preferit la zona del hall on s’ha ubicat la Ludoteca amb un munt de propostes per ells.

Enguany, la Fira Infantil ha recuperat la normalitat, ja que l’any passat es va celebrar amb les restriccions pertinents a causa de la pandèmia. Això s’ha notat en la xifra de públic que també ha recuperat la normalitat. La modalitat d’entrada més venuda és la que permet l’entrada a adults amb dos menors, en un segon lloc la que dona accés a adults amb un nen o nena i, en tercer lloc, els abonaments que s’han adquirit per entrar amb tres menors. Les noves tarifes d’aquest 2022 han permès la combinació d’entrades i abonaments per tal que representi per a les famílies el màxim descompte possible.

I entre llums, música i colors, avui hem acomiadat la vint-i-novena edició de la Fira Infantil de Nadal, tot començant a treballar en la propera edició de 2023.

Redacció / Fotos: Procornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix