El Baix Llobregat, afortunat amb la rifa de La Grossa de Cap d’Any

El segon premi ha anat a Sant Just Desvern, mentre que un dels dos quarts s’han venut a Sant Boi i Molins de Rei

La Grossa de Cap d'Any ha arribat avui a la desena edició. El sorteig s’ha fet aquest dissabte a partir de dos quarts d'una del migdia. La comarca del Baix Llobregat ha estat una de les grans afortunades dels vuit grans premis que ha repartit el sorteig.

FlTjKlNWYAEVTtn

FlTfbhrWQAE9vAQ

Així, el segon premi, de 65.000 euros per bitllet (04232) ha anat, una part, al carrer Bonavista de Sant Just Desvern on s’ha venut tres bitllets dels cinquanta. Mentrestant, un dels dos quarts premis (26811), de 10.000 euros per bitlles, s’ha venut a Sant Boi de Llobregat i Molins de Rei.

FlTs XcWAAEK1Y5

També tenen premi les terminacions dels vuit números guanyadors, amb quatre, tres i dues xifres coincidents, a més del número anterior i posterior de cada premi. A més, es reintegraran tots els bitllets acabats amb l'última xifra del primer premi.

Redacció / Fotos: Loteries Catalunya-TV3

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
170

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix