Fem Sant Andreu reclama “més gestió i solucions del govern municipal”

El grup municipalista va acompanyar a les famílies i alumnes de l’Escola Joan Maragall a la reunió amb el govern local per una avaria a la calefacció del centre educatiu “fent costat a la seva demanda lícita i necessària des del mes de juliol”

El grup municipal de Fem Sant Andreu s’ha mostrat molt crític a l’hora de la gestió de l’equip de govern municipal sobre l’avaria a la calefacció de l’Escola Joan Maragall. “És coneixedor de la incidència des del mes de juliol, i ens cal més política útil, la que resolt els problemes, i menys excuses i retrets”, afirma. A més, considera que el govern municipal ha tirat pilotes fora, responsabilitzant a altres administracions, d’una problemàtica que l’Ajuntament ho sap des de fa mesos, i que en nombroses ocasions la direcció i les famílies del centre ha traslladat al consistori.

maragall

Segons el grup municipalista, “és propietari i responsable del manteniment de les escoles de primària del municipi. Per tant és competència municipal vetllar per les bones condicions dels centres educatius, i responsabilitat de l’equip de govern fer les gestions necessàries durant aquests cinc mesos, per evitar que els alumnes del Joan Maragall patissin fred a les aules en el moment que arribessin la baixada de temperatures.”

La coalició de Fem Sant Andreu va acompanyar a les famílies i alumnes a la reunió amb el govern local, “fent costat a la seva demanda lícita i necessària”. “Hem demanat les comunicacions que han traslladat al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, tant per aquest cas com per la resta de les necessitats d’inversió que hi ha a totes les escoles del municipi. Encara no hem rebut cap resposta per part del consistori”, afegeix.

En David Solsona, regidor de Fem Sant Andreu, ha afirmat també que “Sant Andreu de la Barca necessita un govern responsable i proactiu, aquell que hauria d’haver treballat des del mateix mes de juliol per solucionar el problema de la calefacció. Un bon gestor, hauria solucionat el problema, i si fos el cas, després reclamar l’abonament del cost de l’actuació a l’administració competent.”

Redacció / Fotos: FEM Sant Andreu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix