Olesa, aparador dels aliments produïts al Parc Rural del Montserrat

La fira va néixer el juny passat i ja s’ha convertit en la principal cita gastronòmica del territori

El mercat Origen Montserrat va néixer el juny passat i s’ha consolidat com a aparador dels aliments produïts i elaborats al Parc Rural del Montserrat, on el formen Olesa, Collbató i Abrera, entre altres municipis. Se celebra cada mes a Olesa de Montserrat i quatre cops l’any serveix per rebre la nova estació meteorològica. L’organitza el Parc Rural del Montserrat amb el suport de la Diputació de Barcelona. Aquest dissabte donarà la benvinguda a la tardor a Olesa, on coincidirà amb la Festa dels Miquelets, i arribarà també al Bruc el pròxim diumenge 9 d’octubre.

Productes proximitat ok

Productes de proximitat i activitats

Les dues fires comptaran amb parades de productes de proximitat dels pagesos i ramaders que treballen al Parc Rural del Montserrat. Des de verdures i fruites, a formatges, carn de vedella, oli d’oliva, o mel i mató. També comptaran amb un seguit d’activitats que volen millorar l’experiència de compra i la satisfacció de les persones que el visiten. Els visitants podran participar en tallers de papiroflèxia, dibuix, ungüents i pinta cares, així com fer una gimcana per les parades del mercat. A més, podran escoltar contes, gaudir d’una mostra de cuina en directe amb productes de proximitat i contemplar una exposició fotogràfica itinerant del Parc Rural del Montserrat. Finalment, podran provar sort en el sorteig d’un lot de productes gastronòmics del territori.

Redacció / Fotos: Diputació Barcelona-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix