Veïns de Sant Feliu podran optar a pisos protegits de Sant Just Desvern

Els alcaldes dels dos ajuntaments (Josep Perpinyà, de Sant Just Desvern; Jordi San José, de Sant Feliu de Llobregat) han signat un conveni de col·laboració que permetrà als veïns de Sant Feliu l’accés a l’habitatge públic que ofereix l’empresa municipal de Sant Just Desvern, denominada Promunsa, al nou barri de Mas Lluí.

Els habitatges tindran entre 55 i 90 metres quadrats, aparcaments i trasters, i els preus oscil·laran entre els 132.900 i els 201.200 euros.

L’Ajuntament de Sant Just Desvern prioritzarà l’accés als pisos a les persones que hagin viscut al menys un any al municipi o bé que hi portin un mínim de tres anys treballant, han explicat fonts municipals.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat farà difusió d'aquesta promoció pública que es construeix en un barri on conflueixen els dos termes municipals. Exigirà als seus ciutadans que que portin un mínim de tres anys empadronats a la localitat.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix