Arriben els diners per a la remodelació de la B-23 a Sant Just i Sant Joan

La passera permetrà la construcció del vial per a vianants i bicicletes

El Consell Comarcal del Baix Llobregat ja té la partida pressupostària per a la construcció del vial per a vianants i bicicletes que permetrà creuar la B-23 a l’alçada dels municipis de Sant Just Desvern i Sant Joan Despí. Així ho ha confirmat Laia Flotats, consellera metropolitana santjustenca, a Ràdio Desvern. Es tracta d’una esmena que es va negociar als Pressupostos Generals de l’Estat de cara al 2022 i que es va aprovar el mes de novembre del 2021.

Autopista i Walden

Captura de pantalla 2022 09 22 a las 17.20.00

Segons apunta Ràdio Desvern, és una partida pressupostària destinada a poder redactar el projecte executiu de la passera que permetrà comunicar el nucli urbà de Sant Just Desvern amb la zona de TV3 i l’Hospital de Moisès Broggi. Actualment només hi ha un pont per vehicles. A hores d’ara, ja s’han transferit els diners pressupostats i ara es farà un acord amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que s’encarregarà de redactar el projecte executiu. 

Redacció / Fotos: Google Maps-Aj. Sant Just Desvern

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix