CCOO i En Comú Podem analitzaran la realitat laboral del Baix Llobregat

S’exposarà la necessitat d’una transició justa al sector de l’automoció i la seva mutació cap a una mobilitat més sostenible i segura, i també tractaran sobre la temporada turística d’estiu

Una delegació d’En Comú Podem conformada per la presidenta del grup parlamentari, Jéssica Albiach, el diputat al Parlament de Catalunya, Joan Carles Gallego, els coordinadors del Baix Llobregat, Silvia López i Claudio Carmona, i la primera tinent d’alcaldia de Sant Feliu de Llobregat, Lidia Muñoz, visitaran el proper dilluns 18 de juliol la seu de CCOO del Baix Llobregat de Cornellà de Llobregat, recentment reformada.

La intervenció integral a l’edifici sindical, que inclou façana, accessos i via pública, ha millorat substancialment la funcionalitat i accessibilitat d’un local emblemàtic de la comarca, que s’inaugurà l’any 1964. Dona servei a més de 25.000 persones cada any.

Per part del sindicat, hi participaran en la reunió Josep M. Romero, secretari general de CCOO Baix Llobregat, Tomás Díaz, secretari general CCOO Indústria, Rafa Guerrero, secretari general de CCOO SEAT, Cathy Lorca, treballadora del servei d’atenció domiciliària de Molins de Rei i Edu Jodar, secretari de Serveis de CCOO, tots ells responsables a nivell comarcal.

Els sindicalistes exposaran la necessitat d’una transició justa al sector de l’automoció i la seva mutació cap a una mobilitat més sostenible i segura. També tractaran sobre la temporada turística d’estiu, marcada per dades positives i una ocupació important, i sobre la situació de les treballadores dels serveis d’atenció domiciliària.

Redacció / Foto: CCOO

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix