Pallejà acull el Campionat Nacional de danses urbanes

La plaça de la Llum habilitarà un espai dissabte en el qual la ciutadania podrà gaudir de batalles coreogràfiques de diferents estils

Els dies 2 i 3 de juliol, Pallejà tornarà a acollir la Urbana Championship, un Campionat Nacional de danses urbanes que reuneix públic de totes les edats i disciplines entre les quals hi ha algunes de les més representatives de la cultura urbana, com ara la dansa urbana, la dansa moderna i les batalles.

urban palleja

Aquest campionat està organitzat per la Casa Urbana amb la col·laboració, entre d’altres, de l’Ajuntament de Pallejà. El 2019, aquest festival es va celebrar també al municipi baixllobregatí i va comptar amb prop de 500 persones participants i 2.500 persones de públic.

Les entrades per accedir al campionat estan exhaurides, però dissabte s’habilitarà un espai a la plaça de la Llum amb la intenció que la ciutadania pugui gaudir de les diferents batalles: de 10 a 14.30 hores serà el torn de les batalles de Breaking, i de 17 a 17.30 hores les batalles d’All Styles.

Redacció / Fotos: La Urbana-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix