Justícia posa en marxa la cita prèvia al Registre Civil de Sant Feliu

Es podran beneficiar també els municipis que engloba el partit judicial, com ara Cervelló, Corbera de Llobregat, Molins de Rei, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts i Vallirana

Els ciutadans de Sant Feliu de Llobregat que necessitin anar al Registre Civil per inscriure un naixement, iniciar els tràmits per casar-se, fer la traducció del nom o una inversió de cognoms, entre un total de dotze tràmits, ja no hauran de fer més cues i podran demanar cita. El Departament de Justícia acaba de posar en funcionament aquest servei el mes de maig.

64790ced 6df4 4f59 8f16 02459283dcc6

Es tracta d’un sistema telemàtic que permet als ciutadans reservar dia i hora al Registre Civil amb antelació. Per demanar la cita cal entrar a la Seu judicial electrònica de Catalunya i accedir a l’apartat “Què cal fer si...”. També s’hi pot accedir des de qualsevol cercador posant les paraules “seu judicial cita prèvia” i la població de residència. L’horari d’atenció al públic amb cita prèvia al Registre Civil de Sant Feliu és als matins, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Captura de pantalla 2022 05 31 a las 13.31.44

Es podran beneficiar d’aquest servei més de 45.000 ciutadans de Sant Feliu de Llobregat i dels municipis que engloba el partit judicial, com ara Cervelló, Corbera de Llobregat, Molins de Rei, Pallejà, La Palma de Cervelló, El Papiol, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts i Vallirana.

Més de 213.000 peticions de cita des de 2017 a Catalunya

El servei de cita es va posar en funcionament per primer cop el 2017 a Lleida. Des d’aleshores, ja funciona també a Barcelona, Lleida, l’Hospitalet de Llobregat, Tortosa, Mataró, Granollers, Girona, Badalona, Sabadell, Reus, Terrassa, Tarragona, Santa Coloma de Gramenet, el Vendrell, Figueres, Gavà, Manresa, Igualada, Vic, Vilanova i la Geltrú, Mollet del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat i, des d'avui, Sant Feliu de Llobregat.

En total, des de la implementació d’aquest servei, el 13 de març de 2017, fins a l'any 2021, el nombre total de cites sol·licitades ascendeix a 213.548. Els tràmits més sol·licitats als registres civils, tant per cita com presencialment, són les inscripcions de naixement, els tràmits per casar-se, les peticions de duplicats del llibre de família i el canvi i la traducció del nom, entre d’altres.

Redacció / Fotos: Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
150

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix