Diverses escoles reben finançament per treballar en favor del català

Al Baix Llobregat són l'escola cooperativa El Puig d'Esparreguera, Edumar de Castelldefels i l’Escola Municipal de Música d’Olesa de Montserrat

La Fundació Carulla ha repartit quaranta mil euros entre trenta escoles triades pel seu component transformador i per apostar en favor de l'art, la cultura i la llengua catalana com a eines de canvi. Els projectes d'aquestes escoles han estat seleccionats d'entre 106 propostes presentades en els Premis Baldiri Reixac, dividits en les categories Escola i Experiències, ha comunicat la fundació.

puig

tmPAmtAU3scX7J8hFfcxqw

En els Premis Baldiri Experiències, que reconeixen experiències d'aprenentatge innovadores a través dels llenguatges artístics i creatius segons les necessitats dels estudiants a qui vagin dirigides, s'han atorgat vint guardons per valor de cinc-cents euros per a material escolar i llibres d'Abacus Cooperativa. En el cicle infantil s'han seleccionat els projectes de la guarderia municipal El Marfull de Reus, l'escola cooperativa El Puig d'Esparreguera, l'escola Edumar de Castelldefels i el CEIP Eloi Coloma de Xixona. En l'etapa de cicle mitjà i superior els centres guanyadors han estat l'escola cooperativa El Puig d'Esparreguera, l'institut Tres Fonts de les Corts de Barcelona, l'escola Vedruna de Ripoll i l'IE Barnola d'Avinyó.

imagen 034

Finalment, també s'han reconegut els projectes d'escoles de música, arts, arts escèniques i educació especial, com són l'escola municipal de música d'Olesa de Montserrat, la ZER Conca de Barberà de Solivella, el Centre de Música i Escena de Barcelona, l'escola Agrupació Sant Jordi de Fonollosa i El Miracle de Tarragona.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix