Tallen la C-55 a Olesa en protesta per l´últim accident mortal

Han participat en la concentració una cinquantena de persones que han reclamat de nou el desdoblament d’aquesta via

Una cinquantena de persones han tallat aquesta tarda de dissabte la carretera C-55 a l'altura d'Olesa de Montserrat en protesta per l'últim accident mortal registrat en aquesta via el passat dia 18 d'abril, en el que va morir un home.

Captura de pantalla 2022 04 30 a las 22.50.00

Convocada per la plataforma 'No més morts a la C-55' i la Federació d'Associacions de Veïns de Manresa (Bages), els manifestants han reclamat de nou el desdoblament d'aquesta via, per evitar més accidents mortals.

La presidenta de la plataforma, Fina Casals, ha considerat, en declaracions als periodistes, que els accidents no només “maten a la gent físicament sinó també estan matant el territori”, en haver-hi un gran moviment de camions, uns 40.000 diaris en el tram de la C-55 que va de Manresa a Castellgalí.

Captura de pantalla 2022 04 30 a las 22.49.44

Amb una pancarta en la qual es podia llegir 'De víctimes a la C-55, ja n'hi ha prou', els manifestants han tallat la via una mitja hora. Justament avui s'ha produït un altre accident a la C-55 a l'altura de Castellgalí, que ha produït retencions de fins a un quilòmetre de cua de vehicles.

Redacció / Fotos: Aj. Olesa-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
150

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix