Continua la reforma de l’edifici el Molí de Molins de Rei

El projecte ha estat adjudicat per 1.747.604 euros i tindran una durada prevista de catorze mesos

L’Ajuntament de Molins de Rei va presentar el projecte de rehabilitació del mòdul C del conjunt històric del Molí, a Molins de Rei. La redacció d'aquest projecte ha anat a càrrec de la Direcció de Serveis de l'Espai Públic de l'AMB. Amb la rehabilitació que ara es durà a terme, es continua el procés de reforma, iniciat el 2014, en què prèviament es van consolidar estructuralment les naus A i B i es va construir la biblioteca. 

20220111 moli obra C

La proposta que ara s'ha presentat per continuar la reforma de l'antiga fàbrica de teixits Ferrer i Mora, del 1858, consisteix a mantenir l'arquitectura de la nau i els seus elements singulars i construir un nou nucli d'escales adjacent que resolgui l'accessibilitat i, alhora, permeti un funcionament independent entre plantes. Així, es farà un gran espai diàfan que permetrà fer diferents activitats i a dalt sales i espais polivalents. També es preveu la dotació d'accés a les galeries subterrànies que formaven part de l'antiga fàbrica.

FI1dolvXsAgJtTP

El projecte ha estat adjudicat per 1.747.604 euros. Les obres s'iniciaran aquest mes de gener i tindran una durada prevista de catorze mesos.

Recuperar patrimoni

L'actuació va en la línia d'utilitzar la ciutat com a recurs, posant en valor els edificis patrimonials i  minimitzant l'impacte territorial i ambiental de l'activitat edificatòria, d'acord amb el compromís assumit per l'AMB en la lluita contra el canvi climàtic i la transició energètica.

Les obres estan finançades per l'Ajuntament de Molins de Rei, amb fons propis, i per l'AMB que ho fa a través del fons FEDER dins del programa de l'AMB, que preveu recuperar i rehabilitar patrimoni cultural i industrial.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix