La Fira Infantil de Nadal de Cornellà arriba a la vint-i-vuitena edició

Se celebrarà del 23 al 31 de desembre i estrena nova ubicació al Parc Esportiu Llobregat on no faltaran activitats esportives, tallers de manualitats, ludoteca, Playmobils, entre les activitats adreçades a menors d’entre 2 i 12 anys

Després del parèntesi de l’any passat, enguany torna la Fira Infantil de Nadal amb tota la seva màgia i color. L’esperat saló nadalenc torna a posar a l’abast de les famílies una gran oferta lúdica i educativa adreçada principalment als nens i nenes d’entre 2 i 12 anys en plenes vacances escolars.

GAB0617 1030x686

La principal novetat és la nova ubicació. S’ha escollit el Parc Esportiu Llobregat, un equipament amb una situació estratègica, ampli, versàtil i que permet gaudir de totes les activitats realitzant diferents itineraris: àrea esportiva, tallers, zona d’inflables, atraccions, ludoteca, paradetes nadalenques... Tot del 23 al 31 de desembre a excepció dels dies 25 i 26 de desembre quan la Fira romandrà tancada.

FiraInfantil 2

Una altra de les novetats és la recomanació per comprar les entrades de forma online a través de www.firacornella.com amb l’objectiu de tenir un millor control de l’aforament i de les dades dels visitants adequant-nos als protocols vigents antiCovid. Per la mateixa raó, s’ha establert una sèrie d’abonaments que, en cap cas, permet més de sis adults per tipus d’abonament, apel·lant la consciència del visitant per tal que vingui el número d’adults que sigui indispensable i evitar, així, omplir aforaments amb la presència d’adults acompanyants.

FiraInfantil 4

Cornellà en Miniatura i exposició de Playmobils

L’espai firal estarà distribuït en diferents racons del pavelló poliesportiu del PELL i el hall de l’equipament. En la pista del pavelló els visitants trobaran la zona dels castells inflables i l’àrea esportiva per practicar futbol, handbol, bàsquet i korfball.

En les marquesines superiors es situaran les paradetes amb productes nadalencs i a les cantonades l’aclamat Karaoke i diferents tallers de creativitat i manualitats. En la zona del hall, la canalla podrà gaudir del Tot-Toc Jocs fet amb portes reciclades i de la zona de la Ludoteca PELL pels més menuts. A tota aquesta oferta se suma una zona d’exposició de diorames de Playmobil i l’espai Cornellà en Miniatura, àrea infantil que permet el joc i el passeig gaudint de reproduccions en miniatura d’edificis i llocs emblemàtics de Cornellà com una reproducció de la piràmide de Fira de Cornellà, l’Església Santa Maria o la coneguda Torre de la Miranda entre molts altres.

playmobil

La Fira Infantil de Nadal és un dels esdeveniments més esperats i ofereix la millor alternativa lúdica i educativa pels més petits durant les seves vacances nadalenques. Es tracta d’una de les fires més veteranes que torna carregada de noves il·lusions, diversions i sorpreses.

FiraInfantil 3

Fira Infantil de Nadal 2021

Dies oberts al públic: Del 23 al 31 de desembre 2021

25 i 26 de desembre tancat

Horari: d’11 a 20h excepte 24 i 31 de desembre d’11 a 18h

Tarifes: Aplicades a menors d’entre 2 i 12 anys. Es recomana que vinguin acompanyats pels adults indispensables per no omplir l’aforament amb adults acompanyants. Màxim 6 adults per abonament adquirit.

Adult/s + 1 menor: 7€

Adult/s + 2 menors: 12 €

Adult/s + 3 menors: 15€

Adult/s + 4 menors: 22€

Adult/s + 5 menors: 26€

Adult/s + 6 menors: 30€

 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix