El WTC Almeda Park s’apunta a la lluita contra el càncer de mama

El parc empresarial de Cornellà de Llobregat durà a terme una campanya de recaptació de fons destinats a l’AECC del 25 al 29 d'octubre

En el marc del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, WTC Almeda Park, el parc empresarial de referència de Cornellà de Llobregat, il·luminarà la seva bola del món en color rosa fins al proper 31 d'octubre i durà a terme diverses accions de recaptació de fons promogudes per les diferents empreses que formen part del Business Park durant la setmana del 25 al 29 d'octubre.

mama wtc 1

El càncer de mama és el tumor més freqüent en les dones occidentals i només a Espanya es diagnostiquen cada any prop de 33.300 nous casos. La SEOM, Societat Espanyola d'Oncologia Mèdica, ha estimat que es diagnosticaran 33.750 nous casos de càncer de mama en 2021 sobre la base de les xifres i evolució d'aquesta tipologia de càncer, el tercer més freqüent, després del de còlon i pròstata, al llarg dels últims anys. Amb la finalitat de conscienciar a la població i recaptar fons per a la AECC -Associació Espanyola contra el Càncer- de Cornellà de Llobregat el parc empresarial ha organitzat aquest programa:

Dimarts 26 d'octubre

14 hores - Xerrada a les oficines de Loom de la mà de Laura Calabuig, Site Global Manager, (Operations Department) de Convive con el Cáncer i MEDSIR Pacientes - La importància de la recerca clínica en oncologia enfocada principalment al càncer de mama.

cancer wtc 2

Dimecres 27 d'octubre

12 a 15 hores - Venda de productes solidaris en col·laboració amb l'associació contra el Càncer de Cornellà de Llobregat en la Plaça de la Pau.

13.45 h - Classe de Pilates a The Corporate GYM

A aquesta iniciativa també han volgut sumar-se la perruqueria Alarcon Hair & Beauty que destinarà 1€ per cada tractament i/o tall de cabell a la AECC, La Cuina Sana amb l'elaboració d'un pastís de dilluns a dimecres destinant 1,5€ de cada venda i Eco Car Washing donarà al llarg de tota la setmana 2€ per cada neteja de cotxe realitzada a la AECC Cornellà Contra el Càncer. L'acció es complementarà amb la col·locació de guardioles en els diferents locals de restauració i serveis, així com en les recepcions de tots els edificis del parc empresarial.

Redacció / Fotos: WTC Almeda Park

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
75

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix