La BaixBicicletada arriba a la seva divuitena edició

Aquesta activitat, individual o en família, està emmarcada dins de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura 2021

Torna la BaixBicicletada amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura 2021. Aquest any, la divuitena edició, tindrà un format diferent del que és habitual a conseqüència de la Covid-19. Enguany no se celebrarà un esdeveniment presencial d’un dia, sinó que es planteja com un repte que es podrà realitzar de manera gratuïta, individualment -per a totes les edats- o en família, entre el 16 i el 26 de setembre als municipis organitzadors del Baix Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat.

Captura de pantalla 2021 09 15 a las 13.12.02

Els organitzadors conviden a sortir amb la bici, buscar un seguit de lletres gegants que estaran repartides pels municipis, fer una foto i participar en el sorteig d’una bicicleta.

Els 9 municipis que l’organitzen són:

  1. Cornellà de Llobregat
  2. Esplugues de Llobregat
  3. L’Hospitalet de Llobregat
  4. Sant Boi de Llobregat
  5. Sant Feliu de Llobregat
  6. Sant Joan Despí
  7. Sant Just Desvern
  8. Sant Vicenç dels Horts
  9. Santa Coloma de Cervelló

Cal destacar que l’any passat es va registrar més de 1.900 quilòmetres en bicicleta aconseguint reduir a l’atmosfera 476 quilos de CO2. Es van inscriure 80 persones a la iniciativa, vint de les quals van ser en la modalitat familiar.

Redacció / Fotos: Bicicletada

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix