Entra en funcionament l’enllaç entre l’A-2 i l’AP-7

La inversió total realitzada en aquesta actuació supera els 88 milions d'euros i es tracta d'una connexió llargament reclamada pels alcaldes del territori

Aquest dimecres ha entrat en funcionament l'enllaç entre l'autovia A-2 i l'autopista AP-7 a Castellbisbal (Vallès Occidental), la qual cosa retallarà en 7,5 quilòmetres la distància que els conductors havien de recórrer fins ara i que ha estat possible gràcies a una inversió de 88 milions d'euros.

inauguració 2

Es tracta d'una connexió llargament reclamada pels alcaldes del territori, unes obres que havien estat paralitzades els últims anys a causa de les retallades de l'anterior Govern i a una modificació del projecte inicial.

inauguracio 3

Sánchez ha destacat que aquesta nova infraestructura suposarà un benefici per més de milió i mig de ciutadans i ha afegit que comportarà també una millora de la mobilitat per als usuaris de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i un gran benefici per als municipis de la zona.

La inversió total realitzada en aquesta actuació supera els 88 milions d'euros, i inclou el nou viaducte sobre el riu Llobregat, que compta amb dues estructures paral·leles de 874 i 836 metres de longitud, respectivament, i que connectarà les comarques del Baix Llobregat i el Vallès.

inauguracio 4

El nou enllaç entre l'Autovia A-2 i l'Autopista AP-7 a Castellbisbal ha consistit en la construcció de dues calçades amb dos carrils per sentit, que creuen el riu Llobregat, la riera de Rubí i les línies d'Adif a través de dos viaductes, un per sentit.

L'acte de posada en servei d'aquest enllaç l'ha presidit la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma), Raquel Sánchez, a qui han acompanyat la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, i el secretari general d'Infraestructures de Mitma, Sergio Vázquez Torrón.

Redacció / Fotos: Diputació Barcelona-Aj. Sant Andreu de la Barca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix