El metro i l'autobús perden 5,6 milions d'usuaris en sis mesos

Segons les dades facilitades per l'ens supramunicipal, durant els sis primers mesos de l'any han utilitzat els mitjans de transport barcelonins 329.470.000 d'usuaris, el que equival a la pèrdua del 1,7% del total dels viatgers.

Mentre que la xarxa de Metro ha demanat un 2,1% d'usuaris, d'autobús ha disminuït el nombre en un 0,8%.

La resposta al descens de bitllets venuts és a la crisi: "En una primera fase va notar sobretot a les zones industrials de la segona corona de Barcelona, però ara també s'ha traslladat a la primera corona, als usuaris del transport públic de Barcelona ", ha manifestat el vicepresident de Transport i mobilitat de l'AMB, Antonio Poveda.

El retorn al seu país d'origen d'abundants ciutadans estrangers també ha incidit en la pèrdua d'usuaris. Per contra, els mitjans de transports dirigits als turistes han guanyat usuaris respecte al'any anterior.

Redacció | Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
150

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix