El cementiri de Sant Joan Despí habilitat un espai per al dol perinatal

L’Ajuntament vol ajudar les famílies a tenir un racó especial de record i, al mateix temps, contribuir a visibilitzar-ho

El cementiri de Sant Joan Despí ha habilitat un espai dedicat al dol gestacional i perinatal perquè les famílies puguin recordar els seus fills morts abans de néixer o durant els primers dies de vida. D'aquesta forma, ha destacat aquest divendres l'Ajuntament de Sant Joan Despí, “les famílies que han passat per aquest tràngol podran tenir un espai per mantenir viu el record del fill perdut.”

perinatal sjd

El memorial és un espai amb arbres, plantes, bancs i una placa en la qual es pot llegir 'Espai en memòria dels nens que mai van veure la llum', juntament amb les frases: 'L'amor comença abans de néixer i perdura més enllà de l'absència' i 'La seva petjada estarà gravada sempre als nostres cors'. La mort perinatal és la que es produeix des de la setmana 22 de gestació fins als primers dies després del naixement.

perinatal sjd 2

Amb la creació d'aquest memorial al cementiri, l'Ajuntament de Sant Joan Despí vol ajudar les famílies a tenir un racó especial de record i, al mateix temps, contribuir a visibilitzar el dol gestacional i perinatal, una realitat sovint silenciada, ha destacat el consistori. La creació d'aquest espai s'ha fet complint un acord adoptat Pel ple municipal.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix