Enric Llorca reconeix que va cobrar indegudament les seves retribucions

Fem Sant Andreu amenaça de denunciar-ho a l’Oficina Antifrau de Catalunya “si no es tornen al pressupost municipal tots aquells imports que l'alcalde de Sant Andreu de la Barca i els regidors hagin cobrat amb conceptes que no s'ajusten a dret”

El Ple extraordinari de Sant Andreu de la Barca d’aquest novembre va aprovar que l’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, passi a cobrar el mateix que la resta de regidors per assistir als òrgans col·legiats de l’Ajuntament, segons el grup municipal Fem Sant Andreu. A més, es va acordar també que es deixés d’aplicar el conveni dels treballadors del consistori als regidors del govern amb dedicació exclusiva. Una demanda de Fem Sant Andreu que denunciava les irregularitats en el cobrament forçant d’aquesta manera un plenari extraordinari per tractar la qüestió.

EnxIGQVXMAEXUJh

“En els pròxims pressupostos exigim que es compleixi l'acord del plenari extraordinari del passat 25 de novembre, on l'equip de govern acceptava que no havia procedit correctament. Així com, demanem que l'equiparació de les assistències que cobra l'alcalde vers la resta de regidors que cobren per assistències no impliqui una regularització a l'alça de les indemnitzacions que els regidors sense dedicació no es regularitzi a l'alça i per tants tots els regidors sense dedicació cobrin més sinó que es rebaixin les assistències de l'alcalde, al que actualment cobren aquests regidors. Per tant aquesta equiparació no faria augmentar la partida d'òrgans de govern”, expliquen els republicans.

Emm Ay8XUAEo2ul

També han reclamat el compromís del govern municipal de PSC-Cs durant el plenari extraordinari que tractava la qüestió, que s'havien de tornar al pressupost municipal tots aquells imports que l'alcalde i els regidors esmentats hagin cobrat amb conceptes que no s'ajusten a dret i que constitueixen una irregularitat. “Si no és així, Fem Sant Andreu presentarà una denúncia a l'Oficina Antifrau de Catalunya”, sentencien.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Andreu de la Barca-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix