El Johan Cruyff i l’Artesà, finalistes dels Premis Catalunya Construcció

La candidatura pratenca opta a dues categories, mentre que la santjoanenca a una

D'un total de 129 candidatures presentades a la XVII edició dels Premis Catalunya Construcció que organitza el Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB), el Jurat n'ha triat les 22 que optaran a premi en cadascuna de les sis categories professionals i ha fet la tria després de fer una primera selecció de 58. Entre les quals hi ha l’Estadi Johan Cruyff a Sant Joan Despí, en la categoria Direcció d’Execució de l’Obra, i el Teatre de l’Artesà del Prat de Llobregat, en la Coordinació de Seguretat i Salut i en la categoria Rehabilitació Patrimonial. Cal recordar que la Biblioteca a l’edifici del Molí de Molins de Rei, l’edifici Sòcrates a Viladecans i la reforma i ampliació del Casal per a Joves de Sant Feliu no han pogut accedir a la final.

artebona

mini JOHAN CRUYFF

Un any més, al guardó s’hi han presentat treballs amb una tipologia i dimensió ben diversa, ubicats per tota la geografia catalana i representen una bona mostra de l’activitat duta a terme pels equips tècnics de casa nostra durant els anys 2018 i 2019. El jurat també ha escollit cinc treballs finalistes per al Premi al Treball Final de Grau.

Per determinar els que finalment s’enduran el premi en cada categoria, el jurat podrà sol·licitar informació addicional, una entrevista amb els candidats o una visita guiada a l’obra de referència. Tots els finalistes rebran un diploma acreditatiu. Tant la identitat dels guanyadors com la data de lliurament dels guardons es donarà a conèixer a la tardor. Els guardons compten amb el suport del Consell de Col·legis d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Catalunya i d’Arquinfad.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
99

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix