Gavà destina 71 pisos públics al lloguer per a joves

L'edfici està situat a una parcel·la de 3.329 metres quadrats cedida per l'Ajuntament a la Fundació Família i Benestar Social, encarregada de la construcció i de la posterior gestió de l'edifici. Per optar a un d'aquests habitatges, que van adreçats a joves menors de 35 anys empadronats a Gavà, és requisit indispensable estar inscrit en el Registre de Sol·licitants d'Habitatge de Protecció Oficial de Catalunya, compost pel registre de la Generalitat i pels registres propis dels ajuntaments.

L'Ajuntament de Gavà tramitarà la petició d'inscripció a través de l'Oficina Local d'Habitatge.

Els 69 habitatges de protecció oficial de lloguer per a joves tindran una superfície útil d'entre 37,8 i 41,1 metres quadrats. El preu de lloguer oscil·larà entre els 379 i els 437 euros mensuals, que inclou l'aparcament i, en cas que estigui incorporat, el traster.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix