Sant Joan Despí té 33 casos positius confirmats per coronavirus

No estan comptabilitzats els malalts lleus que es troben a casa confinats ni tampoc les morts que s’han produït per la malaltia

La Generalitat de Catalunya, mitjançant l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), ha confirmat  que hi ha un total de 33 persones contagiades per coronavirus a Sant Joan Despí (a data de 31 de març). Per primera vegada des que va començar aquesta emergència sanitària es disposen de dades que es poden publicar oficialment sobre la situació epidemiològica amb relació a l'afectació de la COVID-19 a la població baixllobregatina.

ambulaacina sjd

AQuAS ha dividit el municipi en dues àrees bàsiques de Salut: Sant Joan Despí 1 (17 casos positius) i Sant Joan Despí 2 -Les Planes- (16). De totes maneres, cal destacar que no estan comptabilitzats els casos lleus de persones que es troben a casa confinades ni tampoc les morts que s’han produït per la malaltia. Així, el nombre d’infectats podria ser molt superior.

Unitat política

L’Ajuntament de Sant Joan Despí va celebrar divendres, 27 de març, un Ple extraordinari per via telemàtica –amb els regidors i regidores participant des de casa– amb motiu de l'emergència sanitària del coronavirus.

ple telematic

Al Ple es va aprovar per unanimitat una declaració conjunta que demana a la ciutadania el compliment estricte de les mesures de confinament establertes: "El govern de la ciutat i tots els grups municipals fem una crida a la ciutadania a acomplir les mesures de confinament establertes a l’estat d’alarma i a restar a casa com a principal mesura de contenció d’aquesta pandèmia" tot recordant que "està totalment prohibit sortir de casa sense una causa justificada, i el seu incompliment donarà lloc a sancions."

Redacció / Fotos: Diari Mes (arxiu)-Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix