Primeres dues morts en el geriàtric Sant Agustí d’Olesa de Montserrat

Se sumen a les 12 de la residència Santa Oliva del mateix municipi baixllobregatí

En les últimes hores han mort els dos primers interns de la residència privada Sant Agustí d’Olesa de Montserrat. Aquestes morts se sumen a les 12 que ha registrat a l'altre centre geriàtric del poble, la residència Santa Oliva. En total doncs, són 14 avis morts a les residències i un total de 16 persones en el conjunt del municipi baixllobregatí. Al centre Sant Agustí, fins ara, només s'havien detectat quatre positius per coronavirus els darrers dies que havien estat derivats a l'Hospital de Martorell. Pel que fa a la residència Santa Oliva, fins aquest dimecres, a banda de la dotzena de defuncions hi ha sis interns més en estat molt greu.

P3280063 1024x766

Desinfecció

Efectius de la Unitat Militar d'Emergències (UME) -quatre camions i quatre vehicles lleugers- s'han desplaçat fa una estona fins a la residència Santa Oliva per a fer tasques de desinfecció al centre, i com a resposta a la crida feta per la mateixa residència a la Delegación del Governo. També s’han desplaçat efectius de la Policia Local per fe tasques de suport als exteriors del centre.

EUCZJBsWsAQ4QtN

EUCZFuiX0AA71ag

EUCZMDQXgAAt fp

Redacció / Fotos: Residència Sant Agustí-Aj. Olesa de Montserrat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix