Imputades la directora i una tutora de l’escola en què va morir un nen

En el context de la instrucció oberta per aclarir les causes de la mort del nen, de nacionalitat espanyola i nascut al mes d’octubre del 2010, el titular del jutjat número 3 de Gavà ha decidit que és necessari que la setmana que ve declarin la tutora de la víctima i la directora del centre, segons han informat fonts judicials.

Els fets van passar sobre les 12 hores del passat 28 de març a l’escola bressol TenimNens, situada al número 380 de l’Avinguda Constitució, a la part baixa del barri residencial de Bellamar, a Castelldefels.

El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) de la Generalitat es va esforçar durant una hora en la reanimació del nen.

L’ennuegament amb un tros de pera va provocar que el nen patís una aturada cardiorespiratòria, que va acabar causant-li la mort al mateix lloc de l’accident.

Dispositiu espectacular

Fins al lloc dels fets, el SEM va desplaçar un helicòpter medicalitzat, en previsió d’un possible rescat del nen que, malauradament, no va ser necessari.

L’aterratge de l’helicòpter al lateral de l’Avinguda Constitució va provocar un tall de circulació i que desenes de curiosos i de pares dels altres nens acudissin rápidament a l’escola bressol, inaugurada fa 35 anys a una altra zona de Castelldefels.

Agents de la Policia Local i una ambulància van arribar al lloc dels fets passats pocs minuts després de l’avís, a les 12 hores, sense que poguessin fer res per evitar la tragèdia.

Els Mossos d’Esquadra i l’Ajuntament de Castelldefels van obrir una investigació dels fets.

Héctor Marín | Foto: H. Marín
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix