Oberta al trànsit la rotonda d’accés a l’estadi de l’Espanyol

El fet que l’estadi fos inaugurat l’any 2009 sense que la rotonda estigués edificada va provocar que no hi hagués una sortida directa des de les inatal·lacions del RCD Espanyol fins a l’A2.

Tres anys després, la rotonda regularà el trànsit sense que els conductors hagin de passar pels barris del sud de Cornellà, provocant colapses com els que s’han viscut els dies de partit durant les darreres tres temporades.

A partir d’ara  els recorreguts habituals per entrar i sortir de l'estadi tindran variacions, segons han informat fonts del RCD Espanyol.

La posada en marxa de la rotonda suposarà la supressió de l'habitual accés que fins ara tenien els usuaris del pàrquing VIP del centre comercial, els usuaris del pàrquing propi de l'estadi i els autocars de les penyes.

L'entrada i sortida de l'estadi es farà a través del carrer Volta del Llobregat en direcció a la nova rotonda per incorporar-se directament a l'A-2 mitjançant el nou accés.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
181

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix