El parc de Torreblanca acull demà la primera edició del Sant's Market

El mercat a l'aire lliure comptarà amb més d'una cinquantena d'expositors de comerç tradicional i restauració i amb un escenari amb desfilades i actuacions musicals

Aquest dissabte 29 de juny el parc de Torreblanca acollirà la primera edició del Sant's Market, un mercat a l'aire lliure que comptarà amb més d'una cinquantena d'expositors comercials i de restauració, així com desfilades i actuacions musicals. El Sant's Market funcionarà de 19 a 24 hores i s'ubicarà a la zona del parc més propera a l'entrada de l'avinguda de la Generalitat.

Basat en el concepte de street market, el Sant's Market es configura com un espai immillorable per gaudir del comerç local. Al parc de Torreblanca s'aplegaran 47 expositors comercials de Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern, de sectors com la moda, el calçat, els complements, el parament de la llar, les flors, l'herbodietètica, les joguines, la papereria, els regals, les manualitats, l'art, l'estètica, els llibres, els electrodomèstics i la mobilitat. També hi haurà sis establiments de restauració que oferiran degustacions dels seus productes.

3064227

Paral·lelament, a l'escenari del Sant's Market se succeiran diferents activitats, com ara un taller de contes infantils, desfilades de moda i de bicicletes, exhibicions de dansa i crossfit i actuacions musicals. De 18 a 21 hores, també visitarà el mercat la Puput Punxetes, la mascota ambaixadora del Baix Llobregat.

El Sant's Market és una nova iniciativa dels ajuntaments de Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern per tal de dinamitzar el comerç local i donar a conèixer la seva oferta. A final de 2017, els tres ajuntaments van iniciar una línia de col·laboració que els ha portat a organitzar conjuntament les dues darreres campanyes comercials de Nadal i, ara, el Sant's Market. Per al darrer trimestre d'aquest any també preparen un retail tour.

 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix