Els prostíbuls Saratoga i Riviera continuaran tancats

Els prostíbuls Saratoga i Riviera, ubicats a l’autovia de Castelldefels (C-31), continuaran tancats. Així ho ha decidit la mateixa jutgessa que va ordenar el seu precinte al març de l’any 2009.

Quan es compleixen tres anys de la clausura del Riviera i el Saratoga, la titular del jutjat d’instrucció 33 de Barcelona ha ordenat que el tancament dels dos megabordells es prorrogui de manera indefinida, segons han explicat fonts judicials.

La magistrada, que investiga una xarxa de corrupció policial lligada als dos prostíbuls, ha decidit mantenir la imputació d’un comissari i de dos inspectors en cap de la Policia Nacional que suposadament protegien als dos bordells a canvi de diners i regals.

A més, continuen imputats els propietaris del Saratoga i del Riviera, tres advocats que presuntament coaccionaven amos de prostíbuls de Barcelona, un inspector de llicències municipals de la capital catalana i una quinzena de persones més.

La jutgessa dóna així per acabada una llarguíssima i complicada investigació que va descobrir una màfia policial i una trama d’irregularitats en la concessió de llicències de locals d’oci de Barcelona.

Redacció | Foto: Héctor Marín (Arxiu)
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix