La Passió d’Olesa de Montserrat aixeca el teló

Enguany es potencia la força de la música i la llum per potenciar l’emoció del públic

La Passió d’Olesa de Montserrat aixecarà el teló aquest diumenge 3 de març apostant per la força de la música i dels efectes de llum en l’espectacle. A més, aquest any el teatre estrena nous espais per a persones amb mobilitat reduïda, per fer-los més còmoda l’assistència a la representació. Amb l’empenta de més 480 anys d’història i l’esforç de gairebé un miler de persones, La Passió d’Olesa es manté ferma comuna de les tradicions culturals més importants de Catalunya.

Passio olesa4

L’equip de direcció escènica ha treballat tota la pretemporada en la tasca conjunta d’actors i tècnics. En moltes escenes de La Passió d’Olesa, la interpretació d’actors i actrius va estretament lligada a la llum i la música -una composició del mestre Josep M. i està interpretada per l’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Madrigal, dirigits per Salvador Brotons- i és important cuidar aquests moments. Per això, s’ha buscat que els actors treguin tot el suc a la banda sonora i a la il·luminació per potenciar l’emoció del públic.

Passio olesa1

A nivell escènic, els espectadors també veuran com La Passió s’enriqueix amb nous elements que fan encara més realista i propera la representació. A través de l’anomenat ‘segon repartiment’, es desplegaran una sèrie d’accions a l’escenari que complementen les principals. Aquests petits detalls també són essencials perquè la representació flueixi amb tot el seu potencial. Pel que fa a les instal·lacions, el teatre estrenarà aquesta temporada una zona especial al pati de butaques adaptada per a cadires de rodes. L’objectiu d’aquesta zona exclusiva per a les persones amb problemes de mobilitat és fer el màxim de còmoda l’assistència a les representacions.

Passio olesa

Dia de l’espectador

El dia 24 de març, com a novetat, es farà per primer cop el dia de l’espectador amb l’objectiu d’obrir l’espectacle al màxim de gent, tal com ja fan altres disciplines artístiques com el cinema. La temporada 2019 de La Passió d’Olesa de Montserrat comptarà amb deu representacions, set de les quals en horari de matí (de 10.15 a 14h) i tres en horari de tarda (de 17.30 a 21.15h). El mes de març les representacions matinals seran els dies 3, 10, i 24, mentre que els dies 16 i 30 de març es farà funció de tarda. A l’abril, La Passió d’Olesa es podrà veure els dies 7, 19 i 28 al matí, i el dia 13 a la tarda. Finalment, la temporada es clourà l’1 de maig al matí.

La Passió d’Olesa de Montserrat està subtitulada en castellà i anglès en totes les representacions.

Redacció / Fotos: La Passió d’Olesa

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix