Sant Just acull l’exposició "Mou-te amb salut, Envolta't de seguretat"

L'objectiu és captar d'una manera més gràfica l'atenció dels usuaris i ensenyar de manera pràctica i propera com actuar i desenvolupar-se en el dia a dia

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d'Esquadra de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat (ORC) de la comissaria d'Esplugues de Llobregat i el Consorci de Salut i Social de Catalunya van inaugurar, el dilluns 11 de febrer, al municipi de Sant Just Desvern, l'exposició "Mou-te amb salut, Envolta't de seguretat".

A la inauguració de l'exposició, concretament al Centre d'Atenció Primària (CAP) de Sant Just Desvern, els agents de l'ORC d'Esplugues de Llobregat van estar acompanyats del director del CAP i d'agents de la Policia Local de Sant Just Desvern. Amb aquesta exposició itinerant la Policia de la Generalitat,  i en concret la Regió Policial Metropolitana Sud, com ja s'ha fet en d'altres poblacions,  dona un pas endavant en la difusió i transmissió de consells de seguretat adreçats a la gent gran i també al seu entorn familiar.

MOSSOS SJD 2

L'objectiu és captar d'una manera més gràfica l'atenció dels usuaris i ensenyar de manera pràctica i propera com actuar i desenvolupar-se en el dia a dia per evitar ser víctima d'algun delicte o patir algun accident domèstic. Així mateix, també mostren hàbits saludables per gaudir del millor estat de salut possible.

Diferents espais

Aquesta exposició itinerant, que estarà ubicada a diferents espais com Centres d'Atenció Primària, centres cívics i hospitals, entre d'altres, recorrerà diferents poblacions de la regió durant els tres propers mesos. Concretament, l'exposició es podrà veure properament als municipis, i en aquest ordre, de Sant Just Desvern (de l’11 al 15 de febrer), Sant Feliu de Llobregat (del 18 al 22 de febrer), l'Hospitalet de Llobregat (del 25 de febrer al 8 de març), Sant Vicenç dels Horts (11 al 15 de març), Sant Boi de Llobregat (18 al 22 de març), el Prat de Llobregat (25 al 29 de març), Gavà (1 al 5 d'abril), Castelldefels (8 al 12 d'abril), Sitges (15 al 18 d'abril), Vilanova i la Geltrú (23 al 26 abril), Vilafranca del Penedès (29 d'abril al 3 de maig) Martorell (6 al 8 de maig) i Sant Andreu de la Barca (9 i 10 de Maig).

190215 NdP 022 RPMS F3 Mossos dEsquadra Mou te amb salut Envoltat de seguretat a la RPMS

El format de l'exposició permet que sigui consultada de forma lliure gràcies a un format àgil que facilita molt la seva comprensió. Els agents del cos de Mossos d'Esquadra, previ acord amb l'entitat que aculli l'exposició podran oferir un servei d'atenció més qualitatiu acompanyant als usuaris durant l'activitat i aclarint possibles dubtes o demandes informatives. Els continguts en matèria de seguretat  són de caràcter preventiu i giren entorn a la seguretat al domicili, al carrer, al comerç, al caixer i a l'oficina bancària. Paral·lelament, els continguts en matèria de salut giren entorn de la mobilitat segura, la seguretat a la llar i telèfons d'interès davant situacions d'urgència.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix