Castelldefels crea una plataforma de recollida de aliments

L'Ajuntament de Castelldefels ha posat en marxa una plataforma solidària de recollida d'aliments amb l’objectiu de donar suport a les famílies que passen per dificultats i de contribuir a que tothom tingui les necessitats bàsiques cobertes, han informat aquest divendres fonts municipals.

La plataforma pretén coordinar i impulsar els esforços de totes les persones, entitats i comerciants que vulguin col·laborar en el projecte.

L’entitat neix amb la intenció de difondre la idea d'un municipi en què “sigui fàcil evitar el malbaratament d'aliments i recursos”, han explicat des de l’Ajuntament.

En una primera fase, s'organitzarà una recollida d'aliments tots els primers dissabtes de cada mes, a la porta de determinats establiments del municipi, amb l'objectiu de facilitar les donacions individuals.

Prova pilot aquest dissabte a l'Ànec Blau

La primera acció, com a prova pilot, serà una recollida d'aliments a la porta del Mercadona del centre comercial l'Ànec Blau aquest dissabte 11 de febrer.

En una segona fase seran els comerciants i botiguers els que podran afegir-se, fent donació de productes que no posin a la venda, a causa d'estar pròxims a la data de consum preferent, per tenir l'envàs deteriorat, o perquè tinguin un excés d'estoc.

La plataforma la posa en marxa la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Castelldefels, con­juntament amb Càritas, Creu Roja, l'Esglèsia Evangèlica, l'Associació Ajut Social Garraf, l'Associació de Voluntaris de Castelldefels i l'assessorament del Banc d'Aliments.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix