Territori reforça el servei de metro que connecta Barcelona i l'aeroport

La vaga del sector del taxi ha afectat seriosament la mobilitat dels usuaris

El Departament de Territori i Sostenibilitat reforçarà demà diumenge el tram de la Línia 9 del metro que connecta la ciutat de Barcelona amb l’Aeroport de Barcelona-el Prat, perquè pugui assumir tot el transport entre la ciutat i la instal·lació aeroportuària. D’aquesta manera, aquell tram de l’L9 tindrà la mateixa freqüència que els dies laborables. 

D’altra banda, també es reforçaran els punts de venda del suplement de l’aeroport que hi ha dins l’estació de metro de l’aeroport. Concretament, es doblaran els punts de venda, ja que a les vint màquines expenedores que hi ha actualment s’hi afegiran 20 persones que faran la venda directa del bitllet de suplement.

L9 03 Aeroport T2 09

Avui el servei de metro ja funciona amb el reforç que es fa normalment els dissabtes i que suposa tenir les línies operant tot el dia i tota la nit.

Davant les afectacions de trànsit provocades per la vaga del sector del taxi, el Govern recomana fer servir el metro i el servei ferroviari de Rodalies de Catalunya per desplaçar-se entre Barcelona i l’Aeroport del Prat.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
151

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix