L’Estat es compromet a reprendre les obres de l’enllaç entre l’A-2 i l’AP-7

Es farien abans de finals d’any i els treballs s'allargaran durant quinze mesos

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha assegurat aquest dimarts que abans de finals d’any es reprendran les obres de l’enllaç de l’autovia A-2 amb l’autopista AP-7, gairebé finalitzades però pràcticament aturades des de fa sis anys. Cunillera, durant una reunió amb els alcaldes de Castellbisbal, Martorell, Molins de Rei, Pallejà, El Papiol, Sant Andreu de la Barca i Sant Cugat del Vallès, ha evitat donar una data concreta per l’inici de les obres però sí que ha explicat que s’allargaran uns 15 mesos. Davant les queixes dels batlles que afirmen sentir-se menystinguts per la manca d’informació per part de l’Estat, Cunillera els ha respost que el nou govern espanyol és “col·laborador i dialogant” i s’ha compromès a mantenir un fil directe de comunicació amb els ajuntaments.

Di3ZvOrXgAEY2sQ

Comunicarà dues comarques

Les obres per a la construcció d’aquest enllaç, que comunicarà el Vallès amb el Baix Llobregat, van començar el desembre de 2006 i el projecte inicial preveia la construcció d’una carretera de 2,4 quilòmetres. La primera aturada dels treballs va ser el 2010 per les retallades pressupostàries derivades de la crisi econòmica i des de llavors ha avançat amb dificultats.

2015 connexioa2ap7 01

L’objectiu és connectar les dues vies amb un viaducte de 850 metres a una zona per la qual passen cada dia més de 200.000 vehicles. La connexió, per la que està previst que cada dia passin 40.000 vehicles, evitaria fer una volta de 12 quilòmetres per carreteres comarcals.

Redacció / Fotos: Delegació Govern

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix