L’ajuntament de Sant Feliu s’acosta a les escoles

Es vol que els joves coneguin més la ciutat on viuen, així com el funcionament, composició i les tasques del govern municipal.

Més de 500 alumnes de primària i secundària de Sant Feliu visitaran al llarg d'aquest curs escolar l'ajuntament. Els alumnes, que seran rebuts al saló de sessions, es reuniran amb l'alcalde, Jordi San José, a qui podran fer tota mena de preguntes sobre la ciutat, així com sobre la gestió municipal.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és que els infants i joves coneguin més la ciutat on viuen, així com el funcionament, la composició i les tasques del govern municipal. Alhora, pretén també motivar els alumnes perquè reforcin els seus vincles de pertinença a Sant Feliu.

La primera de les visites va tenir lloc aquest divendres passat amb els alumnes de tercer curs del col·legi Bon Salvador. Els nens i nenes van poder ocupar els seients dels regidors, regidores, tinents i tinentes d'alcalde del saló de plens durant una estona i conversar informalment amb l'alcalde a qui han fet preguntes sobre les properes obres a la ciutat, així com sobre equipaments i parcs infantils. En finalitzar la visita els alumnes van rebre un d'obsequi un còmic sobre els 1.000 anys d'història de la ciutat.

Redacció / Foto: ASF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix