La Comissió de la Variant reclama de nou el desviament de camions

L’increment de trànsit i la manca d’una data de finalització de les obres són les preocupacions pel risc d’accidents

La Comissió de Treball per la Variant de Vallirana ha tornat a expressar la seva preocupació davant l’increment de trànsit a l’N-340 pel centre del municipi, amb l’augment de risc d’accidents que això representa. Davant d’aquest fet, la Comissió reclama de nou que es desviïn els camions que passen pel municipi cap a l’AP-7 i que aquesta mesura s’apliqui mentre no finalitzin les obres de la variant i no s’inicien les obres de la variant de les Casetes.

La reunió de la Comissió també va servir per insistir en la necessitat que les obres s’acabin aquest 2018 i alhora que s’iniciïn els treballs del projecte de continuació d’aquesta variant per evitar el pas de la carretera pel barri de les Casetes.

IMG 5763.1

Altres reclamacions

També es va demanar en la reunió que l’Ajuntament de Vallirana presenti en el proper Ple una moció conjunta de tots els partits del consistori per reclamar el desviament de camions. La Comissió va plantejar fer un front comú amb altres municipis, entitats i col·lectius afectats pel pas de camions a l’N-340 a la província de Barcelona per reclamar el desviament de vehicles pesants. Alhora es proposarà als diferents partits amb representació al Congrés de Diputats que presentin esmenes als Pressupostos Generals del 2018 presentats pel Govern amb la finalitat que les obres es puguin acabar el 2018.

Després de les demandes de la Comissió i l’Ajuntament, el Ministeri de Foment ha confirmat una visita a les obres de la variant per al 17 de maig amb presència de Jorge Urrecho, director general de Carreteres.

 

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Vallirana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
195

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix