El Consorci de Turisme del Baix Llobregat vol impulsar la zona nord

Un Pla d'Acció té com a objectiu dinamitzar l’activitat turística i promoure els atractius turístics que disposa cadascun dels set municipis que formen el territori

Aquesta setmana, el Consorci de Turisme va presentar el nou Pla Estratègic de Desenvolupament Turístic de la Zona Nord del Baix Llobregat als ajuntaments i al teixit empresarial de la zona nord de la comarca. El Conseller de Turisme, Juan Pedro Pérez, va posar de relleu la importància que el sector turístic té al Baix Llobregat, esdevenint la segona comarca amb més turistes de la província de Barcelona, i va traslladar l’estratègia comarcal per contribuir al creixement turístic de les zones amb menys activitat turística.

 ORP7438 aigua 0

Així, el Pla d'Acció té com a objectiu dinamitzar l’activitat turística de la zona nord del Baix Llobregat i promoure els atractius turístics que disposa cadascun dels set municipis que comprenen la zona nord de la comarca: Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires.

CIMG3042

L’estudi encarregat a l’empresa Cat Emocions, es centra a potenciar i crear nous productes turístics on es  plantegen propostes per al conjunt de la zona nord, així com per a cada municipi. En l’àmbit comarcal, es destaca la creació dels set Miradors de Montserrat, el desenvolupament del senderisme carener vinculat al Pla de Senders Turístics, la potenciació del turisme gastronòmic i dels esdeveniments singulars com les Passions.

Així mateix, per aconseguir els objectius marcats, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat liderarà la implementació del projecte juntament amb la implicació dels ajuntaments. 

 

Redacció / Fotos: Consorci de Turisme

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix